8 de gener del 2018

Bases del Premi Carme Lafay 2018

L'escriptora Carme Lafay, de Lafay ebooks, convoca aquest premi de relat amb la intenció de promoure la creació de textos en català que destaquin pel seu estil lingüístic i per un contingut original.

Bases del premi Carme Lafay:
1-Gènere: relat
2-Idioma: català estàndard
3-Obert a: més grans de 18 anys el 15-04-2018.
4-Tema: lliure.
5-Premi: 250€ pel guanyador i 2 obres de l'autora pel finalista.
6-Presentació de les obres: Cada participant podrà enviar un sol relat escrit en català, original, inèdit i no premiat. L'extensió serà de 3 a 4 folis Din A4, en lletra Times de 12 i a un espai i mig. Totes les obres aniran signades amb el títol del relat i el telèfon de l'autor.
7-Enviament d'originals: S'enviaran al correu cnlafay@gmail.com en un fitxer .pdf adjunt. S'indicarà que van dirigits al Premi Carme Lafay 2018 i en el "tema" constarà el títol del relat i el telèfon. Cal procurar que el correu d'origen no sigui identificable per tal de mantenir l'anonimat del concursant.
8-Termini: El termini expira a les 00.00 del 22-3-2018.
9-Selecció d'obres: un comitè de lectura i l'escriptora convocant decidiran l'obra premiada. Si no es presenta cap text amb la qualitat esperada, el premi quedarà desert.
10-Fallo del premi: es contactarà per correu electrònic o telèfon amb els 12 finalistes i, si no hi ha cap inconvenient (falsificació de dades, etc.), es farà públic en un acte a Platja d'Aro (Baix Empordà) el diumenge 22 d'abril, acte durant el qual s'atorgarà el premi.
11-Es parlarà amb els 12 finalistes de la possibilitat de veure els seus escrits publicats en un ebook que durà el títol de "Premi Carme Lafay 2018" i que es podrà baixar gratuïtament de diferents plataformes digitals.
12-Pel sol fet de participar els concursants accepten aquestes bases i els criteris seguits per a atorgar el premi.

Des d'ara fins al termini d'entrega s'informarà de possibles incidències al bloc http://carmelafay.blogspot.com.es. Es recomana anar-lo consultant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada